• De eerste competitie wedstrijd kwam Zundert op bezoek een ploeg waar we de laatste jaren van wonnen. Vooraf wisten we dat ze ( net als ons ) een goede voorbereiding gehad hadden.
  Voor rust was SC Gastel de betere ploeg en we scoorden al gauw de 1-0 door Rhinaldo maar door een eigen doelpunt van Jeno was het al gauw 1-1

  Daarna diverse kansen om met een voorsprong de rust in te gaan maar zowel Bas Tim Rhinaldo en Wesley vergaten 1 op 1 met de Zundert keeper te scoren. Rust 1-1
  Na de rust zag de leiding en de toeschouwers een zeer zwak tweede op het kunstgras acteren wat de eindstand van 1-3 betekende wat een op het einde een verdiende overwinning was voor Zundert.
  Na rust won Zundert elk duel hadden ze veel meer wedstrijd beleving en leken ze ook een heel stuk sneller dan onze verdedigers. !!

  Waarom kunnen we zover wegzakken na rust ?
  Ik weet wel een oorzaak waarom we mede daardoor niet meer kunnen brengen wat we voor rust wel kunnen redelijk voetballen en veel kansen bij elkaar creeren.

  Volgende week Wernhout uit een exact dezelfde tegenstander die heel de wedstrijd wel strijd leveren maar die voetballend zeker niet beter zijn dan ons.
  Dus een tweede kans om zulke wedstrijden wel in winst om te zetten.
  Oh ja nog een tip misschien dat iets vroeger het bed in Zaterdagavond je wat fitter maakt op de Zondag wanneer de wedstrijd begint.