• De vaste verslaggever keek eens rond in de kantine en zag vooral gezichten van de leeftijd van zijn kinderen. De toon was dus gezet, aanvulling vanuit de A-jeugd hard nodig waarvoor wederom dank!
    Gastel kreeg vooraf te horen dat leider Lazaroms (scherp terug van vakantie) alleen tevreden was met een overwinning die nodig was om mee te blijven doen om de titel.

    Gastel knoopte deze opdracht in de oren en de start was scherp. Al snel kwam Gastel op voorsprong. Ramon van Aalst stuurde Yordi Tak diep die de 1-0 slim langs de keeper tikte. Kort daarna stelde Rob Deijkers Ramon van Aalst in staat de 2-0 te scoren. Gastel kreeg nog meer kansen maar was niet altijd even scherp voor de goal. Toch ging het met 3-0 rusten. Yordi Tak scoorde zijn 2e van de wedstrijd uit een voorzet van Bert van Dongen.
    Een tevreden leiding in de rust. Dat maken we niet vaak mee. Wel een duidelijke opdracht; nu ook de nul houden. Door een rebound uit een afgeslagen corner door Rob Deijkers kwam Gastel op 4-0. Het slotakkoord was voor Tygo Lazaroms die met een schuiver in de lange hoek 5-0 maakte. In de allerlaatste minuut moest keeper Dijkers zich nog strekken op een goede vrije trap van Borgvliet maar de nul werd gehouden. Op naar een spannend slot van de competitie. De top 5 staat op 3 punten van elkaar met Gastel op de 3e plaats met 1 verliespunt meer.