• De wedstrijd eindigde zoals de dag begon voor leider Lazaroms; het zag er goed uit maar helaas net niet!

    We mogen wel zeggen dat de prestaties van het 3e tot op heden ondermaats waren. Paar wedstrijden voldoende, vorige week matig, maar goed was het nog niet.
    Daar moest vandaag verandering in komen. Een hele uitdaging gezien de goede start van Steenbergen. Maar Gastel was scherp vandaag. De wedstrijd was gelijk opgaand met een licht Gastels overwicht. Dat werd met een knappe kopgoal van Ramon van Aalst uit een voorzet van Niels Saarloos ook in de score uitgedrukt. De voorsprong was echter van korte duur. Na een slecht verdedigde corner verdween een als voorzet bedoelde Steenbergse bal per ongeluk als sublieme stift de goal in. Maar Gastel kwam terug; en hoe. De sterk spelende aanvulling Koen Moerland knalde van rand 16 de bal stijf in het kruis. 2-1 ruststand
    Na rust wederom twee gelijkwaardige ploegen en zoals zo vaak dit seizoen kon Gastel de voorsprong niet vasthouden. Zoals ze zeiden bij Steenbergen; wat jullie kunnen kunnen wij ook. Strak in hetzelfde kruis, 2-2.
    Maar Gastel liet het er niet bij zitten en ging voor de overwinning. Rob Deijkers kreeg een goede kopkans maar scoorde niet. Kort daarna schoot Rob op de goal, hard op een Steenbergse hand. Wie weet nog wat hands is tegenwoordig. De auteur zou aangeschoten zeggen, de scheids volgens de moderne regels penalty. FitSteur ging er vol vertrouwen achter staan maar hij wist helaas de vroeg vertrokken keeper niet te verschalken. Uiteindelijk weer een gelijkspel voor het derde dus. Wel met beter voetbal dan vorige week.