• Gastel moest thuis aantreden tegen Welberg 2. Onbekende tegenstander die vorige week doelpuntrijk gelijk gespeeld had.
    Gastel startte goed aan de wedstrijd en had de eerste 20 minuten een licht overwicht zonder echt gevaarlijk te worden. In het tweede deel van de eerste helft had Welberg een licht veldoverwicht. Kansen waren er weinig in de eerste helft en de brilstand bij rust was een logisch gevolg.
    Na de rust een ander spelbeeld wat kansen betrof. Gastel was het eerste deel weer wel de bovenliggende ploeg. Het had wel de hulp nodig van Welberg om tot scoren te komen. Een slecht verwerkte bal zette Tom Molenaar alleen voor de keeper en Tom scoorde beheerst. Kort daarna werd een verre uittrap van de keeper verlengd waardoor Rhinaldo Rockx alleen op de keeper af kon en de 2-0 onder de keeper door kon schuiven. Welberg was daarna dicht bij de 2-1 maar keeper Dijkers kon redden op een schot in de korte hoek. Even later was het wel 2-1. Te weinig druk op de bal en het afstandsschot dat volgde ging via de hand van de keeper te makkelijk binnen. Kort daarna viel uit een counter de 2-2 zelfs. Gastel leek het helemaal kwijt toen de 2-3 viel als kopie van de 2-1. Weer te weinig druk op de bal en de keeper liet zich verrassen in de korte hoek waar hij rekende op een bal in de lange hoek. Gastel leek geslagen maar rechtte de rug. Door een handsbal in de 16 meter kon Arno Akkermans uit een penalty 3-3 maken. Binnen een minuut was het echter weer raak. Welberg mocht te makkelijk de 16 meter in combineren en binnenkant paal draaide de bal de kruising in, 3-4. Gastel wist zich echter toch weer terug te knokken. Ramon van Aalst kopte uit een corner de 4-4 binnen. Uiteindelijk met een gelijkspel een terechte uitslag. Het spel is nog te rommelig en wisselvallig. Niet voor niets merkte manager Helmink na de wedstrijd op; “donderdag maar weer trainen”. Of was deze uitspraak een advies aan de auteur van dit verslag?
    Gelukkig wist men zich na de wedstrijd zoals gewoonlijk wel vast te bijten.....