• Topper eindigt onbeslist

  8 mei 2022
 • De nummer 2 en 3 in verliespunten moesten in deze topper beide winnen om kans op de titel te blijven houden.
  Het 3e was weer aangevuld vanuit andere teams. Met name dank aan de A-jeugd. Het aantal gastspelers staat ondertussen op 36. Als je daar iedere week een competitief team van maakt heb je een technische staf van jewelste. Zelfs briefjes met tactische tips in de wedstrijd worden niet geschuwd.

  Gastel was in het begin van de wedstrijd de betere ploeg en kwam na 10 minuten op voorsprong toen Yordi Tak een scrimmage uit een corner binnen werkte. Daarna stond Gastel even met 10 man na geel en ook uit de kluts viel de gelijkmaker. Toen even later een indraaiende vrije trap van Internos door iedereen gemist werd stond Gastel 2-1 achter. Internos bleef de betere ploeg in de 1e helft.
  Na rust de opdracht voor Gastel zich terug in de wedstrijd te knokken. Maar een aangeschoten handsbal leidde tot een penalty en 3-1. De wedstrijd leek gespeeld maar Gastel knokte zich terug. Gastel kreeg een strafschop na een duwfout op Yordi Tak. Die werd onberispelijk binnen geschoten door Ramon van Aalst. Kort daarna kopte Yordi Tak de 3-3 binnen en Gastel zat weer helemaal in de wedstrijd. Gastel had op dat moment de wedstrijd moeten beslissen. Kansen voldoende maar het bleef bij de 3-4 uit een mooie volley van Ramon van Aalst. De achterstand zorgde ervoor dat de vlam in de pan vloog bij Internos en dat de tot dan toe goed leidende scheids ineens alles in het voordeel van Internos ging fluiten. De druk op hem was ook letterlijk hoog!
  In de 12e minuut blessuretijd kreeg Internos een vrije trap net buiten de 16 die op de paal geschoten werd. De rebound ging binnen en de einduitslag was 4-4.