• Terecht of onnodig maar puntverlies is het

    20 sep 2020
  • De eerste competitiewedstrijd moest gelijk het gas erop bij Gastel. Letterlijk, het was effe tuffen (figuurlijk natuurlijk) naar Souburg.
    Maar aldaar aangekomen was er een grote langverwachte verrassing. De warming up shirts van TWB konden dankzij de aanvoerder in gebruik genomen worden. De warming up had er lang niet zo professioneel uitgezien!
    Helaas moesten de shirts uit voor de wedstrijd. Die was dan ook wat minder flitsend. Beide ploegen kozen voor de controle waardoor de ploegen elkaar in balans hielden. Gastel kwam wel wat vaker voor de goal maar wist niet te scoren.
    Met wat tactische aanpassingen trachtte het tactische trio de overhand te krijgen. Dat lukte ook. Yordi Tak stuurde Ramon van Aalst weg met een mooie steekbal en Ramon scoorde alleen voor de keeper beheerst. Helaas was Gastel kort daarna niet alert in de Verdedigende organisatie bij een corner tegen waardoor de snel genomen corner te maKkelijk binnen gekopt kon worden. Gastel kreeg daarna de overhand, Polle Paantjens was enkele malen dicht bij een treffer, maar wist de overwinning niet in de wacht te slepen.