• Beste SC Gastel leden,

  Het zal u niet ontgaan zijn. Nederland zit weer op slot. Een keiharde lockdown. Andy Williams “It’s the most wonderful time of the year klinkt overal uit de speakers maar had dit nummer vast niet bedoeld voor deze tijd... In deze donkere dagen voor kerst wat normaal inderdaad een fantastische tijd van het jaar is, is het voor onze club nu toch ook allemaal een behoorlijk stuk anders. Al 2 jaar moet iedereen die verbonden is aan SC Gastel hun favoriete spelletje beleven op zijn of haar manier onder het juk van Corona. Sporten op 1.5 meter, sporten tot 17 uur, sporten in groepjes van 4, wel trainen geen wedstrijden, kleedkamers open, kleedkamers dicht, leeftijdsgrens van 18 wel een partij spelen, dan weer is de leeftijdsgrens 26 jaar, kortom het improvisatie vermogen van al onze SC Gastel leden is de afgelopen lange tijd erg op de proef gesteld. Als bestuur hebben we enorm maar dan ook enorm veel bewondering voor al onze leden die dit de afgelopen tijd toch allemaal voor elkaar gebokst hebben. Wij willen daar iedereen uit de grond van ons hart voor bedanken.
  Helaas komt aan dit improvisatie vermogen hoofdstuk maar geen einde. Vanaf 19 december 5.00 uur wordt onze sport, het voetbal, op amateurniveau, wederom min of meer aan banden gelegd. Als bestuur hebben we natuurlijk een persoonlijke mening over het Coronabeleid van onze regering maar bestuurlijk dienen en moeten we zonder morren het beleid accepteren wat ons opgelegd wordt. Dat doen we dan ook. Vanuit die overtuiging heeft het hoofdbestuur vanavond dan ook besloten om tijdens de afgekondigde lockdown ons Sportpark te sluiten. Dit betekent dat vanaf zondag 19 december tot en met vrijdag 14 januari, kantine en kleedkamers zijn gesloten en er ook geen mogelijkheid wordt geboden tot trainen of (voor spelers t/m 17 jaar) onderling wedstrijden te spelen. Dit geldt voor alle elftallen uit de A en B categorie. Dus vanaf ons 1e elftal heren en dames tot en met JO/MO 7 voeren we een verlengde winterstop in. Geeft de overheid ruimte de komende tijd wat onze sport aangaat en is er iets meer mogelijk voor 14 januari dan zullen we natuurlijk dit met u delen wat er wel mogelijk is. We hopen dat we vanaf 15 januari of in ieder geval kort na deze datum u weer te kunnen begroeten op ons Sportpark en al onze leden weer te kunnen faciliteren in het mooiste wat er is, op de groene grasmat staan.
  SC Gastel is van iedereen en voor iedereen. Laten we deze gedachte vasthouden, juist nu. Dit maakt onze club sterk. Sterker dan welke club dan ook! Ook hier komen we uit, ook hier komen we boven op samen met elkaar. Het rood zwart mag dan nu bloeden maar is sterker dan welk hart dan ook. Rood Zwart gaat nooit verloren! Denk aan elkaar, help elkaar, hou elkaar een beetje in de gaten.

  We hopen dat iedereen gezond blijft of wanneer je dan toch te maken krijgt met Corona iedereen dit goed doorstaat!
  Wij wensen u ondanks dit alles, toch een fantastisch kerstfeest en goede jaarwisseling en zien elkaar weer in 2022.
  Hoofdbestuur SC Gastel