• SC Gastel is een bloeiende vereniging in de amateurvoetbalsport en wordt gesteund door een grote groep van ruim 90 bedrijven die de club ondersteunen. Op de sponsoren bijeenkomst werden de talrijke aanwezigen mee genomen in het inspirerende verhaal van Team Jumbo-Visma. Arlette Jochems, manager partnerships bij Team Jumbo Visma nam de aanwezigen mee in het verhaal van topsportcultuur, innoveren, talentontwikkeling en krachten bundelen. Niet alleen op sportief gebied, maar ook commercieel en communicatief. Toewijding, trots en sportieve prestaties zijn kernwaarden die zowel Team Jumbo Visma als SC Gastel motiveren.
    Hoofdtrainer Kees de Rooij vertelde vanuit zijn achtergrond en ervaringen wat sportief presteren en samenbinden door sportsponsoring betekent in het amateurvoetbal.
    Voorzitter Adrie Doomen kon vol trots vertellen hoe de club SC Gastel samen met de sponsoren telkens weer de vereniging naar een hoger niveau proberen te brengen op elk gebied, van jong tot oud, meisjes en jongens en senioren mannen en vrouwen.
    Selectiespeler Harm Lambregts was de host van de avond en nam de aanwezigen mee naar de verhalen van de sprekers. De sponsorcommissie bedankte alle sprekers maar vooral de aanwezige sponsoren. Jumbo-Visma veraste alle aanwezigen met een goodie-bag aan het einde van de avond.
    Een prachtige avond, een gezellig samenzijn waarbij iedereen zijn Warm Hart voor SC Gastel liet zien.