• Onverwacht is SC Gastel-lid Jan Luijten gisteren op 71 jarige leeftijd overleden. Het medeleven van SC Gastel gaat uit naar familie en nabestaanden van Jan.

    De club verliest een groot supporter met een tomeloze inzet voor de vereniging. Jan groeide op met de club en woonde tot het laatst naast het sportpark Blankershove. In de jaren zeventig speelde Jan in de eerste selectie van de club, waarmee hij toen reikte tot het hoogste amateurvoetbalniveau in Nederland. Jan was als onverschrokken doelverdediger een sta in de weg voor menig aanvaller van de tegenpartij. Na zijn actieve carriere bekleedde Jan talloze functies in de club. Van elftalleider, grensrechter, clubscheidsrechter, hoofdbestuurslid, kantinebeheerder, commissielid van diverse commissies en samen met echtgenote Els jarenlang verzorger van materialen onder andere door het wassen van wedstrijdtenues. Jan was enorm bevlogen en betrokken bij het wel en wee van de club en is vanaf 1958 lid van onze club. 

    Namens de hele vereniging wensen wij Els, kinderen, kleinkinderen, familie en vrienden heel veel sterkte met dit verlies.

    Met toestemming van de familie plaatsen wij een oude actiefoto van Jan (januari '73, eerste klasse tegen RBC)