• SC Gastel jeugd wintertoernooi; lange traditie, aangepaste uitvoering.

  17 jan 2021
 • Corona... het mag geen verrassing meer zijn, het houdt ons nog allemaal in de greep. De jeugdcommissie, met name toernooi organisatoren Toinio Lazaroms en Dennie van Eekelen, is erin geslaagd een prachtig alternatief te vinden voor het gebruikelijke zaalvoetbaltoernooi bij de buurman en sponsor van SC Gastel, het Veerhuis. Van de ruim 250 jeugdleden konden er zo'n 200 kinderen volgens de Coronaprotocollen meedoen aan een onderling toernooi, zonder publiek. Ze waren er bijna allemaal. Het voetbalplezier spatte ervan af, er werd gelachen, er werd gedold en er werd sportief gestreden voor iedere bal. Onder toeziend oog van de 1,5-meter-jeugdleiders werden de duels tussen teams met (ook traditioneel) de namen Ajax, Feyenoord, PSV, NAC en SC Gastel afgewerkt in diverse shifts van leeftijdscategorieën. De oudste van het stel, Willem Koevoets 90-jaar, zorgde op afstand voor thee en wat lekkers.
  SC Gastel heeft in deze bizarre Corona-tijden weer een glimlach op de gezichten van onze jeugdleden weten te krijgen vandaag. Hulde voor iedereen die meegewerkt en meegedaan heeft!
  Kijk gerust eens rond op de fotopagina van vriend en sponsor van de club, fotograaf Benno Elsenaar. Voor informatie: 
  SC Gastel wintertoernooi jeugd, een lange traditie, een aangepaste uitvoering...
  Corona... het mag geen verrassing meer zijn, het houdt ons nog allemaal in de greep. De jeugdcommissie, met name toernooi organisatoren Toinio Lazaroms en Dennie van Eekelen, is erin geslaagd een prachtig alternatief te vinden voor het gebruikelijke zaalvoetbaltoernooi bij de buurman en sponsor van SC Gastel, het Veerhuis. Van de ruim 250 jeugdleden konden er zo'n 200 kinderen volgens de Coronaprotocollen meedoen aan een onderling toernooi, zonder publiek. Ze waren er bijna allemaal. Het voetbalplezier spatte ervan af, er werd gelachen, er werd gedold en er werd sportief gestreden voor iedere bal. Onder toeziend oog van de 1,5-meter-jeugdleiders werden de duels tussen teams met (ook traditioneel) de namen Ajax, Feyenoord, PSV, NAC en SC Gastel afgewerkt in diverse shifts van leeftijdscategorieën. De oudste van het stel, Willem Koevoets 90-jaar, zorgde op afstand voor thee en wat lekkers.
  SC Gastel heeft in deze bizarre Corona-tijden weer een glimlach op de gezichten van onze jeugdleden weten te krijgen vandaag. Hulde voor iedereen die meegewerkt en meegedaan heeft!
   
  Kijk gerust eens rond op de fotopagina van vriend en sponsor van de club, fotograaf Benno Elsenaar. Voor informatie: info@BELFoto.nl