• SC Gastel 1 wint ook de laatste wedstrijd van het seizoen

 • Zo… het zit erop. Het seizoen.. de competitie en het gefeest.

  Na een loodzware memorial mocht Gastel 1 de laatste wedstrijd van het seizoen spelen tegen het al gedegradeerde Irene ‘58.
  Trainer De Rooij kon de spelers laten spelen die ontzettend belangrijk zijn voor het elftal. Spelers die zonder te morren wat minder hadden gespeeld als de rest. Er waren ook mensen bij die liever niet hadden gespeeld. Dit had te maken met de dag ervoor.

  In de hele sportieve wedstrijd moest Gastel laten zien waarom ze de terechte kampioen zijn geworden in deze klasse. Vanaf het begin af aan speelde alles af op de helft van Irene ‘58. Dit resulteerden in kansen voor Gastel, maar helaas stonden de paal en de lat nog in de weg. Ook stond het vizier niet altijd op scherp deze middag. Eindelijk viel de 1-0 van Matthijs Nagtzaam na een assist van Luc de Jong. Helaas gaf Luc daarna nog een assist aan Irene ‘58 door net iets te kort terug te koppen op keeper Stijn Palings. De spits van Irene ‘58 profiteerde hiervan en zo stond het binnen een minuut weer gelijk. Net voor rust kon Matthijs zijn 2de van middag maken na wederom een assist van Luc.
  Na de rust was het zaak om de kansen af te maken en daardoor een hoge score weg te zetten. Pascal van Caam mocht in zijn laatste wedstrijd voor SC Gastel 1 nog een goal meepakken. Een schrale goal, maar dat mocht de pret niet drukken. Even later kreeg Pascal een steekbal van de ingevallen Ricardo Elgin en gaf de bal af aan Matthijs. Die kon heel makkelijk zijn derde van de middag binnen schieten en zo zijn topscoorders titel kracht bij zetten. Davey Forster vond het nodig om nog 2 keer de bal in het zijnetje te leggen en daardoor de 5 en de 6-1 binnen te krullen.
  Pascal kreeg nog een mooie erehaag voor zijn bewezen diensten voor SC Gastel 1. (iedereen heel erg bedankt voor dit)
  Na 87 minuten vond de scheidsrechter het goed geweest en floot voor het einde van de wedstrijd.

  SC Gastel 1 kreeg nog een prachtige huldiging van speaker Stefan Wezenbeek. Die elke speler bij naam naar voren riep en voor iedereen een mooi woordje klaar had.
  Daarna werd de schaal wederom in ontvangst genomen en bleef het nog lang onrustig in de kantine.
  Volgend jaar een nieuw seizoen met nieuwe kansen en een nieuwe verslaggever. TABEE