• Zondag 24 april mochten de spelers van Gastel weer de wei in. Voorafgaand aan de wedstrijd werden een aantal spelers, letterlijk en figuurlijk, in het zonnetje gezet. Coert Doomen (200 wedstrijden), Richard Hamers (200 wedstrijden), Davey Foster (100 wedstrijden), Luc de Jong (250 wedstrijden) en Pascal van Caam (350 wedstrijden) hadden allemaal een mooie mijlpaal bereikt. Dit beloofde een mooie middag te worden tegen Steeds Hooger 1 op sportpark Blankershove.  

    Trainer De Rooij kon wederom beschikken over een brede selectie. Vantevoren werd goed doorgenomen wat er moest gebeuren. SC Gastel speelde tegen een erg zwakke tegenstander die ook nog een aantal spelers niet tot hun beschikking had. De doelpunten bleven echter nog lang uit. Na 20 minuten was daar dan toch de bevrijdende 1-0. Ricardo Elgin zette goed door en maakte met een sliding de eerste van de middag. Daarna was het zijn broertje Keano Elgin die de tweede mocht maken op aangeven van Harm Lambregts. Ook de derde kwam ook van Keano zijn voeten. Net voor rust kon Matthijs Nagtzaam zijn goaltje weer eens meepakken. De ruststand was comfortabel. Na rust werd het wat gezapig. Wel wat kansjes voor SC Gastel 1, maar doelpunten vielen nog niet als rijpe appels. Sven Vermeule en Jorren Wierikx (JO19-1) kwamen in de ploeg voor Davey Forster en Harm. Even later kwamen Pascal van Caam en Jurgen Buuron er nog in voor de gebroeders Elgin. Niet veel later was het Jurgen die de 5-0 mocht aantekenen na een goede voorzet van Matthijs. Een aantal minuten later, was het wederom Jurgen die de 6-0 binnenkopte op aangeven van Richard Hamers. Dezelfde Jurgen maakte zijn hattrick compleet door een voorzet van Pascal binnen te knikken. Binnen 15 minuten had hij zijn 3 goals te pakken. Een zuivere hatrick die een welverdiende clubhanddoek opleverde. Het slotakkoord was voor Marthijs. Hij kopte een voorzet van Pascal knap binnen. Dit was ook het einde van de wedstrijd. 8-0 gewonnen, niets weggegeven en concurrent vv Virtus die liet punten liggen tegen Be Ready. Een mooie middag voor SC Gastel. 

    Ook het benoemen waard is het correct voorspellen van de rust- en eindstand door Luc de Jong. Jammer dat er na de wedstijd nog gezocht moest worden naar de bal waarmee Bart een  "voorzet"  bleek te geven.  Maar dat mocht de pret niet drukken en het bleef nog lang onrustig in de kantine….  

    (Foto Benno Elsenaar BELfoto Services)