• Samenwerking SC Gastel en Gespecialiseerde Fysiotherapie van Zuilichem Zorg.

  Beste leden.

  Iedereen heeft het wel een keer meegemaakt; een blessure tijdens het sportseizoen.

   

  Wat dan?

   

  Om u als lid van de vereniging sportmedisch goed te kunnen begeleiden, werkt onze vereniging vanaf 8 januari 2015 officieel samen met Gespecialiseerde Fysiotherapie Van Zuilichem Zorg. Doelstelling is om alle leden, ongeacht niveau of leeftijd op een snelle, maar verantwoorde wijze fit in zijn sportomgeving te krijgen.

   

   

  Gespecialiseerde Fysiotherapie Van Zuilichem is het centrum voor iedereen die advies nodig heeft over houding en/of beweging, of het nu gaat om sport, werk of dagelijkse activiteiten. Van Zuilichem Fysiotherapie is een dynamische en vooruitstrevende organisatie op het gebied van bewegen die zich onderscheidt door persoonlijke aandacht, deskundigheid en doelgericht sport specifiek werken. Door de diverse specialisaties die de praktijk in huis heeft, kunt u voor vrijwel iedere klacht of blessure terecht. Voor meer informatie kunt u kijken op www.vanzuilichemzorg.nl.

   

   

  Wat heeft Gespecialiseerde Fysiotherapie Van Zuilichem de leden te bieden?

  -          Alle blessures van de leden zullen behandeld worden in de praktijk voor Fysiotherapie in Oud Gastel, indien gewenst op 1 van de andere locaties (Stampersgat, Roosendaal, Standdaarbuiten, Willemstad, Kruisland, Steenbergen, Breda) of bij de vereniging zelf. Deze behandelingen zullen gedeclareerd worden via uw zorgverzekeraar. Indien u aanvullend voldoende verzekerd bent, kost dit u niets.

  -          Als u onder behandeling bent kunt u GRATIS gebruik maken van de sportfaciliteiten in onze praktijk te Oud Gastel en Stampersgat.

  -          Tevens heeft u als lid de mogelijkheid om bij te dragen aan de sponsorpot van onze sportclub! Voor elke keer dat een lid van onze vereniging en/of één van zijn familieleden komt voor een behandeling fysiotherapie, doneert “Van Zuilichem” € 1,00 aan onze vereniging.

  - Van Zuilichem verzorgt de jaarlijkse conditietesten bij SC Gastel voor de daarvoor aangewezen teams.  

  We hopen van harte op een sportief en blessurevrij sportseizoen. Maar mocht u toch te kampen krijgen met een blessure, pijnklachten, moeite met bewegen of behoefte aan advies? Gespecialiseerde Fysiotherapie Van Zuilichem Zorg helpt u graag, want uw lichaam verdient de beste behandeling!