• SC Gastel is door NAC Breda uitgekozen als deelnemer voor het nieuwe project “Samen met NAC”!

    NAC heeft begin dit jaar de verschillende clubs in West Brabant benaderd om samen de voetbalclubs aan de slag te gaan in het verbeteren van de voetbalkwaliteit. SC Gastel kan vol trots melden dat zij één van 18 clubs uit de regio is waar NAC deze samenwerking is aangegaan.

    Wat houdt deze samenwerking in? Waar SC Gastel en de andere amateurclubs, leunen op de kwaliteiten van vrijwilligers, is NAC een professionele voetbalorganisatie. NAC laat tijdens deze samenwerking letterlijk in haar “keuken” kijken.  Trainers van de jeugdopleiding en andere professionals uit het vakgebied delen hun kennis met de deelnemende verenigingen. Naast webinars, clinics en een voetbalcongres, organiseert Samen met NAC ook een aantal thema bijeenkomsten bij de deelnemende clubs. Bijeenkomsten waar de trainers van onze club hun voordeel mee kunnen doen.

    Aanstaande woensdag is de eerste van de 5 thema bijeenkomsten. Trainers van NAC zullen een training verzorgen voor de JO11-1 van onze club. Tijdens deze training zullen tips en tricks worden gegeven en gedeeld. Overigens zijn er niet alleen trainers van SC Gastel aanwezig. Trainers van andere verenigingen uit de regio sluiten aan op ons sportpark. Het project heet niet zomaar SAMEN met NAC.

    Wij hebben er zin in en hopen op leerzame avonden, mooie evenementen en een vruchtbare samenwerking. We doen het per slot van rekening samen!

    Natuurlijk is iedereen welkom om deze training te bezoeken.