• Publiek weer de grote winnaar bij het 3e

  17 sep 2023
 • In de laatste bekerwedstrijd uit bij RootWiet had het 3e genoeg aan een punt om door te bekeren. Leider Lazaroms en assistent Mallee hadden weer en rustig weekje. Gewoon 16 man op de lijst zonder stad en land af te bellen. Wat een luxe!
  Zeker als er ook nog op woensdag getraind wordt. Lazaroms kan zijn geluk niet op!
  Hij stak zijn ambities om door te bekeren dan ook niet onder stoelen of banken.
  Net als de vorige bekerwedstrijd golfde het spel weer op en neer. Gastel kwam op voorsprong. Rein Dekkers legde goed terug en Pascal can Caam rammelde de bal in het kruis. Helaas deed Rood Wit dat kort daarna uit een vrije trap ook en het was 1-1. Gastel kwam daarna weer op voorsprong. Robin Dierks speelde Pius Paantjens aan die uit een slalom in de 16 scoorde. Voor rust kwam Rood Wit weer op 2-2.
  Na rust liep Gastel uit naar 2-4. Milan van Nijnatten tikte binen na goed doorzetten van Thijn van As en Thijn van As scoorde 2-4. Hij bleef koel alleen voor de keeper na een verlengde vrije bal van Rein Dekkers.
  Door een makkelijk gegeven penalty en een goal uit een scrimmage na een corner kwam Rood Wit weer op 4-4. Keeper Dijkers moest vol aan de bak om het op een gelijkspel te houden. Omdat Rood Wit moest winnen kreeg Gastel ruimte om te counteren. Vlak voor tijd besliste Robin Dierks de wedstrijd op aangeven van Pius Paantjens.
  Gastel door in de beker en klaar voor de competitie.