• Lekker zonnetje, twee \"fitte\" teams, attractief voetbal en veel goals.
  Het publiek had de grote winnaar kunnen zijn bij deze wedstrijd. Helaas beperkt het zich tot twee verdwaalde kinderen en een geinterresseerde bejaarde. Maar wat hebben ze genoten van de 9 goals.
  Gastel had na de vorige zeer matige pot tegen Welberg, zo matig dat er niet eens een verslag van te maken was, wat recht te zetten.
  Het technische trio Lazaroms, Mallee en Helmink had dan ook heel de week zitten broeden op een goed strijdplan. Dat bleek te werken, 433 ging de ijskast in 442 werd op de mat getoverd. Was het het spelinzicht van de leiding of de roep uit de groep, wat maakt het uit. Het bleek te werken.
  Gastel was soeverein de eerste helft en liep soepel uit naar een 0-3 voorsprong. Met veel lengte in de ploeg was iedere corner gevaarlijk en zo vielen ook de eerste twee goals.
  Eddy Broos scoorde uit een corner van Polle Paantjens na terugkoppen van Ramon van Aalst met het hoofd de 0-1. Niet lang daarna hetzelfde scenario, corner Polle Paantjens, terug met de kop door Ramon van Aalst en nu van de grond uit de draai de goal van Rein Dekkers.
  2-0 voor en beide goals van de centrumverdedigers.
  Na twee voorassists (ze moesten vermeld worden van Polle) scoorde Polle Paantjens zelf de 0-3. Na een mooie steekpass van Ramon van Aalst ging Polle alleen op de keeper af en scoorde beheerst de 0-3 in de lange hoek.

  Tevredenheid alom bij de rust, opdracht was om geconcentreerd te blijven en de voorsprong uit te bouwen. Meer scoren lukte ook wel in de tweede helft, volledig geconcentreerd blijven niet geheel.
  Borgvliet kon uit de rebound na een redding van de keeper (in buitenspelpositie?) de 1-3 binnen tikken. Maar kort daarna was de marge weer drie goals. Na een scrimmage voor de goal na wederom een corner ramde Niels Saarloos de bal keihard in de goal, 1-4.
  Uit een lange voorzet kon de Borgvliet spits te makkelijk koppen, keeper Dijkers kon redden maar weer uit de rebound was het 2-4. Gelukkig herstelde Gastel de marge. Een steekpass van Rein Dekkers op Bert van Dongen betekende 2-5 toen Bert bekeken de uitlopende keeper verschalkte. Wederom kwam Borgvliet terug, wederom werd de rebound weg gegeven. Er werd alert verdedigd maar in de verdedigende actie werd door de scheidsrechter een penalty gezien die beheerst binnen werd geschoten. Toch was het slotakkoord weer voor SC Gastel. Yordi Tak werd weg gestuurd, kon de zestien binnen dribbelen en hield het overzicht waardoor Polle Paantjens met een intikke zijn tweede en Gastels zesde goal kon scoren.