• Een lange traditie bij SC Gastel is de jaarlijkse juniorenoverdracht. Het "uitzwaaien" van de junioren gaat altijd gepaard met een wedstrijd tussen een team van jeugdleiders en de junioren die volgend jaar bij de senioren afdeling actief zullen zijn. Het mag geen verrassing zijn dat deze wedstrijd met de daaropvolgende feestelijke uitreiking van oorkondes ook dit jaar vanwege corona niet door kon gaan. De betreffende spelers en speelsters zullen op een later moment hun oorkonde ontvangen.

  SC Gastel is er trots op om te kunnen melden dat dit jaar maar liefst 16 jeugdleden de status van seniorlid bereiken. Zowel heren als dames A en B-selecties worden verrijkt met nieuwe jonge aanwas die de toekomst van de club zullen gaan borgen. SC Gastel is er voor al haar leden, streeft naar een zo'n groot mogelijk voetbalplezier voor iedereen, niemand uitgezonderd. Talentontwikkeling begeleiden we als club vanaf de eerste schreden op het voetbalveld en we staan geen enkele voetbaltoekomstdroom in de weg. Uiteraard hopen we dat zoveel mogelijk leden nog lang actief zullen zijn in de club, als speler, vrijwilliger, trainer, begeleider of wat dan ook.

  Hieronder de namen van de junioren die dit jaar overgaan. Succes gewenst aan iedereen en veel voetbalplezier bij SC Gastel!!!

  Sten Linskens             

  Jarno Verheyen

  Thijmen Willemse            

  Jay Akkermans

  Amber Magielse

  Milo Buiks

  Rein Balemans

  Bas van Oers                      

  Tristan van der Hoeven

  Siloah van Elven

  Marlijn van Alewijk

  Jonas Aarts

  Jeroen Goorden

  Tiago Rijsdijk

  Sven Baecklant

  Joey de Nijs