• SC Gastel en Wilfried Foesenek tekenen overeenkomst. Hiermee heeft SC Gastel de staf voor de JO19 selectie voor het volgend seizoen compleet.
    Wilfried is 52 jaar en woonachtig te Achtmaal, gehuwden vader van 2 dochters. Wilfried begon zijn voetbalcarriere bij Wernhout. Als keeper is hij tot zijn 28e actief geweest en helaas moeten stoppen vanwege blessureleed. Al vanaf zijn 18e jaar begon hij met het geven van trainingen.
    Wilfried heeft de keepersopleiding bij Frans Hoek doorlopen en is in bezit van diverse trainerslicenties zoals het TC 2 diploma. 
    Nadat hij bij Wernhout jeugdcöordinator en jeugdtrainer is geweest, is hij achtervolgens hoofdtrainer van de eerste selectie geweest van Achtmaal, Advendo, VVR en Wernhout. Hierna is hij bij Moerse Boys terecht gekomen als trainer van het 2e elftal. Door een verbouwing heeft hij de afgelopen jaren het trainerschap op een wat lager pitje gezet, wel maakte hij de wedstrijdanalyses voor hoofdklasser Moerse Boys 1. Toen SC Gastel hem benaderde voor het trainerschap voor JO19-1 begon het weer te kriebelen en bleek de match daar. Met Wilfried haalt de jeugdcommissie een ervaren man in huis die in diverse voetbalfuncties zijn sporen heeft verdiend.
    De staf van JO19-1 zal verder bestaan uit assistent trainer/leider Sebastian Frik en teammanager Roberto de Pijper.                       
    De jeugdcommissie bedankt Alwin Monden, Koen de Vos en Kevin Monden en de rest van hun staf, die het afgelopen seizoen de scepter zwaaiden bij JO19-1 en wenst de nieuwe staf veel succes toe in het komend seizoen!