• Goede start van het derde

 • Gaatel moest de eerste wedstrijd aantreden uit bij Schijf. Voor de meeste jongens een onbekend sportpark.
  Zoals gewoonlijk zagen er weer wat jongens witjes (of lijkbleek) rond de neus als gevolg van een zware zaterdagavond/nacht. Leider Lazaroms voelde zich lijder gezien de bezetting en moeite om tot aanvulling te komen.
  Het beloofde allemaal niet veel goeds maar dat werd ruimschoots gecompenseerd aangezien Niels “maatje” Helmink zijn competitierentree ging maken.
  Het eerste deel van de wedstrijd waren de ploegen aan elkaar gewaagd. Wel had Gastel moeite met het vroeg druk zetten van Schijf. Schijf kwam op 1-0 toen een afvallende bal van rand 16 goed binnen geknald werd. Gastel had het even lastig maar knokte zich terug. Na een ouderwetse kluts in de 16 scoorde Pascal van Caam de 1-1. Kort daarna kopte Niels Helmink schitterend de 1-2 binnen uit een corner van Pascal van Caam.
  Gastel ging hierdoor met een voorsprong rusten.
  Na rust kwam Schijf uit een vrije trap op 2-2. Gastel kreeg het daarna moeilijk omdat het even met 10 man stond omdat Yordi Tak riep dat hij zin had in een Pannenkoek en de scheids dacht dat het tegen hem gericht was.
  Ondanks de man minder scoorde Gastel toch. Ramon van Aalst kopte een voorzet uit een vrije trap van Pascal van Caam goed binnen. De wedstrijd was beslist toen Tygo Lazaroms de bal onderschepte op het middenveld en Pascal van Caam alleen voor de keeper zette. Pascal scoorde beheerst de 2-4.
  Gastel nestelt zich gelijk aan kop en Michiel is al begonnen aan het ontwerp van de kampioensshirts.