• Na circa 11 maanden zonder voetbal mocht het 3e eindelijk weer eens aantreden in een officieel duel. Gelukkig was er tusssenliggend gemiddeld per persoon wel een keer of anderhalf getraind dus het team leek er klaar voor.
  Leider/trainer/chef randzaken Lazaroms (de rest vd functionarissen was nog op vakantie, hadden ze elf maanden geen tijd voor gehad) sprak nog wel zijn vrees uit hoe zijn team er voor stond. Maar die vrees bleek onnodig.
  Een drietal nieuwe aanwinsten voor het derde kon gelijk in de basis starten; Yannick Kroese, Rein Dekkers en Robin Dierks. Welkom bij het 3e!

  Tot ieders verbazing kon het 3e een soepel swingende eerste helft op de mat leggen. De combinaties waren goed en de goals waren mooi. Met twee fitte kale kletsen voor zich hoefde keeper Dijkers zich ook weinig zorgen te maken. Al moest fitboy Steurke in zijn veel te grote shirt na een acrobatische verstrekking helaas net voor rust wel afhaken.

  Zoals gezegd, de goals waren mooi. De 1-0 werd knap vallend binnen gekopt via onderkant lat door Tom Molenaar uit een voorzet van Robin Dierks. De tweede goal was de mooiste van de wedstrijd. Yordi Tak werd ingespeeld in de 16, zette zijn kont erin en draaide een keer of 6 tot hij de inlopende Robin Dierks kon bedienen. Robin hield het overzicht en speelde met een slim tikje opzij Bert van Dongen vrij die beheerst binnenkant voet af kon werken. Gastel verdiend op 2-0.

  De tweede helft was rommeliger van Gastelse kant. Veelvuldig wisselen om iedereen speeltijd te gunnen en om dingen uit te proberen droegen daaraan bij. Wel bleef Gastel de bovenliggende ploeg. Uiteindelijk werd een solo van Tom Molenaar net voor tijd onregelmatig gestopt in de 16. Tom eiste de strafschop zelf op en scoorde beheerst zijn 2e van vandaag en de 3-0. Gastel kreeg nog wast kansen om de score te vergroten maar wist het net niet meer te vinden.

  Al met al een prima start van de competitie onder leiding van de grote man in het geel. Assistent chef randzaken Niels Helmink zag van boven zijn lege pizzadoos aan de Franse kust dat het goed was. Er wordt gefluisterd dat hij gelijk een weekje bijgeboekt heeft!