• De thuiswedstrijd tegen Internos atond in het teken van afhaken of bijsluiten bij de top 5. Gastel was tot op heden te wisselvallig om zich in de top te nestelen. Afwachten dus wat het vandaag zou brengen.

  Het technische trio had weer de nodige uurtjes in de voorbereiding gestoken. Alleen al 14 fitte spelers vinden is een hele kunst. Zeker als men door de week onverantwoord de fitboy uit gaat hangen.

  Maar uiteindelijk had het trio de boel weer uitstekend op orde. Waarschijnlijk geprikkeld door het buffet in het vooruitzicht. Gastel starte dan ook hongerig. Beide ploegen hielden elkaar in evenwicht en waren incidenteel dreigend. Een logische ruststand, de aloude brilstand. Noel-noel.

  Een uitgebreide tactische uiteenzetting van leider Lazaroms in de rust maakte het verschil. De magneetjes op het bord maakten duidelijk wat hij wilde en de uiteindelijke overwinning kan dan ook aan deze groot tacticus toegeschreven worden.

  Na rust maakte Gastel het verschil. De ingevallen Mark Malfait gaf een voorzet die uit de stuit door Yordi Tak naar de tweede paal verlengd werd; 1-0 voor Gastel. De 2-0 kwam op naam van topscorer Ramon van Aalst die een harde voorzet van Koen Moerland snoeihard binnen kopte.
  Gastel gaf weinig werd maar moest nog even billen knijpen toen in de 88e minuut de 2-1 viel maar het trok de overwinning over de streep.

  Daarna bleek pas echt hoe hongerig Gastel was. Het buffetje werd verscheurd en afgeblust met enkele groene kratjes. Op naar de derby tegen Victoria volgende week!