• Gastel was gewaarschuwd vooraf. Oude bekende Odio 3, lastige ploeg met veel snelheid en fysiek, was sterk begonnen aan de competitie. Gastel op zijn zachtst gezegd wisselvallig.
  De trainingsopkomst gaf nog niet direct reden tot vertrouwen, de foto's in de app op zaterdagavond al helemaal niet.
  Het technische trio was zo aan het soebatten geweest over de opstelling dat ze zelf al niet meer wisten wie hem voor moest lezen. Uiteindelijk kwam het hoge woord er toch uit. De versterkte 442 vormde weer de basis.
  De wedstrijd ging gelijk op in de eerste helft, maar typische Gastel 3 kwaal kwam op. Lekker mee ballen, ook inzet tonen, maar net niet zo scherp als de tegenstander zijn. Dan sta je dus bij rust door twee flut tegengoals ondanks lekker veldspel toch met 0-2 achter.
  Normaal zakt het 3e dan geheel door het ijs, maar deze keer niet. Leider/trainer/technisch directeur Lazaroms overwoog stil te blijven in de rust. Hij was namelijk niet eens ontevreden. De stilte duurde natuurlijk niet lang en de boodschap was duidelijk. Blijf zo voetballen maar toon nu eindelijk eens dezelfde scherpte (of meer dan dat) als de tegenstander en beloon jezelf.
  De ingevallen Polle Paantjens had het begrepen. Bij zijn eerste balcontact onderschepte hij zelf de bal, lanceerde zichzelf en liet met een mooie stift de keeper kansloos. Snel na rust terug in de wedstrijd met de 1-2. Ook Odio bleef wel de aanval zoeken maar Gastel was in de tweede helft de bovenliggende partij. Deze keer zat het wel mee; een ongelukkige handsbal in de Odio 16 werd terecht bestraft met een penalty. Ramon van Aalst schoot hem hard en onberispelijk binnen. Beide ploegen leken vanaf dat moment vrede te hebben met de 2-2, toch ook wel wat zenuwen over een derde tegengoal. In de allerlaatste minuut viel het dubbeltje op de goede kant voor Gastel. Ramon van Aalst gaf vanaf links een scherpe voorzet over de grond. Polle Paantjens was verrast dat de verdediger miste en kon net zijn voet er achter krijgen. De grote kans leek daardoor verprutst maar blijkbaar was de keeper net zo verrast en de zachte inzet van Polle ging onder de duikende keeper door en Gastel trok de overwinning in de laatste minuut over de streep.
  De dolgelukkige technische man Lazaroms vierde het nog tot laat in het feestegedruis!