• Effe bij lichten?

17 sep 2022
  • SSW 3 - Ut zeuvende 5-2
    Effe bij lichten?

Omdat de 1e bekerwedstrijd van het seizoen werd uitgesteld i.v.m. Sfeerpophulp van vele leden van ut zeuvende moest deze wedstrijd ingehaald worden op vrijdagavond (!!) 16 september. Met dank aan Gijs, Dexten, Koen, Niek en Tygo kon dit potje doorgaan. In de spellonken van de Dordtse wijk Krispijn doemde 1 kunstgrasveld op met een ouderwets gezellige kantine, kleedlokalen die deden denken aan de onze kleedlokalen van weleer en lichtmasten die pas om het kwartier aan kunnen of zoiets waardoor de eerste helft met een zaklamp afgewerkt moest worden. Het veld gevonden gelukkig! Mede dankzij de vrouwelijke navigatie van de nestor die ook zonder vrouwe van huis al door een vrouwelijke stem wordt gecommandeerd! De navigatie wordt dan ook snel vervangen...
    De dorpsgekken deden mee met de dorpsquiz waardoor we zomaar 2 andere aanvoerders hadden en wat voor aanvoerders!
    En eindelijk ook eens verstandige praat op de bank. De wedstrijd zelf verliep voor ut zeuvende aangevuld met.... niet best. SSW 3 was vorig jaar nog SSW 1 en tegenstanders van De Schutters 1 en is teruggezakt naar een veel te laag niveau. Ut zeuvende verkocht de huid duur en daardoor stond het bij rust slechts 3-0. Na de wel erg fletse thee (of was het toch mineraalwater) een 2e helft waar beide teams 2x scoorden. Gastelse doelpunten van Dexten en Niek de Vos.
    Na afloop warempel een bakje bier en schaal met hapjes cadeau omdat we zo gezellig zijn... Het moet niet gekker worden....

We hebben ons plicht weer gedaan zullen we maar zeggen. Op naar de competitie.