• De Sint brengt het 3e geen cadeautjes

 • Na een goede overwinning op RCD stond nu de clash op het programma met ODIO 3. Een geduchte tegenstander die voor Gastel 3 altijd een lastige is en ook vandaag bleek dat het geval.

  Nadat de wedstrijd een half uur was vervroegd en daarom sommige een half uur langer zat waren, zat iedereen vol frisse tegenzin in de kleedkamer. De nodige bierscheten en alcohol walmen vermengde zich met lui zweet in de kleedkamer bij Gastel 3.
  Vandaag was het zwembad helaas open, dus moest Yannick de wedstrijd laten schieten. Net als Yordi en de geblesseerde Niels S. Waar de gebleseerde​`Jeeva en Nicky T waren is nog de vraag. Waarschijnlijk in de zak van Sinterklaas naar Spanje.
  Gelukkig waren Milan en Joey bereidt ons uit de brand te helpen.

  Al snel bleek dat Odio de best voetballende ploeg is waar Gastel tegen had gespeeld dit seizoen. Gastel kwam er weinig tot niet aan de pas de eerste helft en mocht het de vingertoppen van Ruud, paal en lat, dankbaar zijn dat het nog steeds maar 0-0 stond in de rust. Het bleek echt dat Gastel nog niet thuis voelde in dit koude weer.

  2de helft moest dat beter gaan, met een paar positiewisselingen en een wissel. Helaas bleek niets minder waar. De rechtsback van Odio vond het nodig om een bal van 35 meter, stijf in de kruis te rossen met buitenkant rechts. Onnodig vonden wij, om dit op een koude zondagmorgen te etaleren met 2 man en een halve paardenkop aan de zijlijn, maargoed. De goed fluitende Wezenbeek moest toch helaas naar de middenstip wijzen en de 0-1 was een feit. Gastel was wakker en begon zich meer thuis te voelen. Na een perfect genomen corner van Robin, knikte Rein knap de 1-1 tegen de touwen. We waren weer terug bij af en niet veel later was het Pascal die van een foutje in de verdediging van Odio profiteerde en maakte de 2-1. Nu voelde Gastel zich helemaal thuis, maar helaas waren 2 onoplettende momenten de nekslag voor Gastel en verloor het met 2-3 van een beter ODIO. Pascal had nog wel de kans om de 3-3 binnen te schieten, maar faalde jammerlijk.
  Helemaal niks op de uitslag af te dingen, maar zonde dat deze fouten de overwinning kosten. Misschien had er een puntje wel ingezeten.
  De wedstrijd tegen SSW is uitgesteld, dus kan Gastel 3 zich opmaken voor de winterstop. 7 Januari teamuitje. Dat is de volgende beproeving. In de kroegen van Breda voelen wij ons beter thuis, dan op een koud, winderig veld.

  Tot na de winterstop