•  

   

  Nieuwe coronaregels vanaf zaterdag 13 november:

  Vanaf zaterdag 13 november 18.00 uur gelden er weer strengere coronaregels, deze zijn terug te lezen op protocol-verantwoord-sporten-v13112021-1.pdf (nocnsf.nl). We zullen niet alle regels op onze website vermelden en verwijzen dan ook naar bovengenoemde site. De belangrijkste zaken vermelden we hieronder:

  We houden onze kantine en kleedkamers open.

  De belangrijkste regels zijn:

  • Er is geen publiek toegestaan bij zowel trainingen als wedstrijden op het gehele Sportpark. Voor functioneel aanwezige personen (leiders, trainers, onderhoudsmensen, bestuursleden) geldt deze regel niet.
  • De kleedkamers en douches mogen gebruikt worden, alleen met een coronatoegangsbewijs (CTB).
  • Functioneel aanwezige personen (vrijwilligers, rij-ouders, scheidsrechters, trainers etc.) en iedereen onder de 18 jaar hebben geen verplichting voor het tonen van het CTB.
  • De kantine is geopend en uitsluitend toegankelijk met een CTB, er zijn vaste zitplaatsen waarvan gebruik gemaakt dient te worden.
  • De kantine en kleedruimte zijn uitsluitend te betreden via de aangewezen ingang. Hier volgt ook de controle op het CTB en legitimatie.

   

  Korte aanvulling:
  Tussen de regels, die op de site van het NOC/NSF te lezen zijn, staat ook: "In z’n algemeenheid roepen wij op om het aantal rijouders tot een minimum te beperken. Rijouders die jonge sporters vervoeren naar een wedstrijd van een uitspelend team zijn in dat geval functioneel aanwezig; zij hoeven in dat geval geen CTB te tonen en mogen langs de lijn of op de tribune plaatsnemen en/of (na vertoon van CTB) ook in de sportkantine."

  Bestuur SC Gastel

   Update 29 november

  • Vanwege de coronabeperkingen die vrijdag 26 november zijn afgekondigd en zondag 28 november zijn ingegaan, gaan de trainingen met ingang van maandag 29 november niet door. Dit geldt voor alle trainingen. SC Gastel gaat bekijken komende week wat mogelijk is om in trainingen te voorzien. In de loop van de week zal de KNVB ook met een statement komen, zodra hier meer over bekend is komen we uiteraard met een aanvulling op dit bericht!
   Wanneer de KNVB besluit om de competitie stil te leggen zal er de mogelijkheid worden geboden om in het weekend te trainen. 
   De regelgevingen en besluiten stapelen elkaar in korte tijd op. We vragen jullie om begrip op te brengen voor de situatie en de besturen en commissies wat tijd te gunnen om alles te organiseren.

   Bestuur SC Gastel

    
   
   

   

  CTB verplicht