• Beste leden,
  Het zal jullie niet verbazen dat n.a.v. de afgekondigde maatregelen door de overheid we als bestuur hebben besloten de clubavond uit te stellen.
  De aanvangstijden van de clubavond hadden we al vervroegd omdat de sluitingstijd van 0.00 uur niet ideaal was. Nu deze sluitingstijd vervroegd wordt naar 20.00 uur zien wij geen andere mogelijkheid dan de clubavond voor dit moment uit te stellen. Als bestuur gaan we de eerst volgende bestuursvergadering in december een nieuwe datum bepalen in de hoop dat dit binnen de dan geldende maatregelen allemaal haalbaar is. De datum communiceren we uiteraard zo snel als mogelijk.

  Tevens is er vanaf zondag 14 november geen publiek meer toegestaan tijdens wedstrijden en trainingen tijdens deze lockdown. Precieze details hiervan zijn nog niet bekend. Bijvoorbeeld: hoe wordt omgegaan met ouders die rijden met kinderen? Vrijwilligers of personen met een clubfunctie zijn wel toegestaan tijdens trainingen en wedstrijden.
   
  De kantine van SC Gastel is tijdens deze lockdown voor bezoekers op zaterdag en zondag open. Hiervoor gelden de coronamaatregelen m.b.t. de horeca gelegenheden.

  Met vriendelijke groet,
  Hoofdbestuur SC Gastel