• Het sinds 1979 bestaande bedrijf BINK Groep is een betrouwbare technische dienstverlener met haar roots in het westbrabantse Achtmaal. Relaties mogen bij BINK Groep rekenen op comfort en continuïteit door een persoonlijke benadering. BINK Groep bestaat uit drie gespecialiseerde bedrijven: BINK Elektro, BINK Beveiliging en BINK Solar. De drie businessunits verzorgen samen alle installaties voor de zakelijke en particuliere markt. BINK Groep is groot genoeg voor omvangrijke projecten, maar nooit te groot voor de kleinere opdrachten. De startlocatie in Achtmaal en de thuisbasis in Zundert zijn inmiddels ingeruild voor een hypermodern ruim, energieneutraal, goed bereikbaar en onzettend veilig complex in Sprundel.
   
  Al sinds 2016 is BINK Groep een trouwe sponsor van onze club. Deze week heeft BINK groep aangegeven het partnership met SC Gastel voort te zetten. Prachtig nieuws voor SC Gastel en de club dankt BINK groep voor de steun.
   
  SC Gastel is trots op het partnership met BINK Groep
   
   
  Op de foto: Adrie van Geel, directeur service en onderhoud, samen met voorzitter Adri Doomen bij de ondertekening van de voorzetting overeenkomst BINK groep en SC Gastel.