• Het vernieuwde Gastel 3 moest voor zijn 1e bekerwedstrijd aantreden tegen Unitas 4. Een jonge ploeg uitkomend op hetzelfde niveau.

  Vroeg aanwezig vandaag omdat de technische staf onder leiding van Niels Helmink (ook wel de nieuwe Mourinho) er op stond dat iedereen weer beloofde dit jaar te trainen, op tijd te komen en niet af te melden voor oma’s verjaardag. Gelukkig zagen we nog effe het oude normaal terug (zie foto).

  Daarna het nieuwe normaal; omkleden in groepen en een nummer 10 zonder haar. Daarbij moet gezegd worden dat in de eerste 20 minuten alleen het gebrek aan haar verraadde dat Pius door Polle vervangen was. Er waren nog wat spelers vertrokken maar dat was door het spel van de nieuwkomers snel vergeten.

  Gastel speelde een prima pot en kwam dan ook terecht op voorsprong.
  In de 10e minuut scoorde Kevin Monden 1-0 uit een volley na terug leggen door Ramon van Aalst. Tegen de verhouding in kwam Unitas in de 30e minuut op 1-1 uit een counter. Gastel kreeg meerdere kansen voor rust maar wist het krachtsverschil niet in goals ui te drukken.
  Al snel na rust lukte dit wel. In de 47e minuut scoorde Yordy Tak 2-1 vanaf rand 16 na wederom een assist van Ramon van Aalst. In de 75e minuut werd de wedstrijd beslis met de 3-1. Een vrije trap van Arno Akkermans werd voor de goal gekoot door Tom Molenaar en daarna afgewerkt door Ramon van Aalst. Uit een spaarzame tegenaanval werd het toch nog spannend, in de 83e minuut werd het 3-2.
  Maar na een handsbal in de 16 maakte Arno Akkermans in de 87E minuut de beslissende 4-2 uit een penalty.
  Na de wedstrijd nog een boks, in setjes van twee douchen en op anderhalve meter een paar bakjes nuttigen. Gelukkig toch nog een beetje van het oude normaal.