• Bas Liebregts nieuwe trainer JO15-1

    4 aug 2022
  • Met het aantrekken van Bas Liebregts heeft de jeugdcommissie de laatste vacante trainerspost voor de selectieteams ingevuld. 
    Bas Liebregts is 38 jaar geleden geboren in Breda alwaar hij begonnen is bij Jeka en daar diverse jeugdelftallen heeft doorlopen. Bas heeft ook een aantal jaar in de jeugdopleiding van Willem II gevoetbald. Jeka is de rode draad in zijn voetbalcarriére met een klein uitstapje naar Veerse Boys. Als trainer heeft Bas een grote staat van dienst. Hij trainde o.a. Jeka 1, komend seizoen tegenstander van SC Gastel 1 in de 2e klasse en was hij 2 seizoenen assistent van Baronie zondag 1. Bas is in het bezit van de UEFA B licentie voor trainers.
    Bas kiest voor SC Gastel omdat bij een frisse club wil werken met een enthousiaste groep met mensen. Bas werkt graag in de regio waar SC Gastel zijn wedstrijden speelt en is een echte liefhebber. Tijdens de eerste aftastende gesprekken voor het trainerschap van JO15-1 bleek de klik tussen SC Gastel en Bas er al snel. De jeugdcommissie is er dan ook trots op Bas te presenteren als trainer voor 1 seizoen met de intentie om ook na dit seizoen met elkaar door te gaan.