• SC Gastel bereid zich op alle fronten voor op het volgende seizoen, wat hopelijk weer een prachtig voetbaljaar mag worden. Een belangrijke pilaar voor de club is het trainerskader. Zowel bij senioren heren als dames zijn de meeste posities voor volgend seizoen ingevuld. Voor JO19 is Alwin Monden voor volgend jaar als trainer aangesteld. Als keeperstrainer voor de jeugdafdeling is Kees van Bavel aangetrokken. Hiermee worden weer een aantal belangrijke posities ingevuld. SC Gastel streeft naar een zo'n optimaal mogelijke begeleiding voor onze leden hiermee vergroot de club voetbalplezier en voetbalprestaties voor haar leden. 

  Beiden aangestelde trainers zijn geen onbekenden voor de club:

  Alwin Monden:

  Oud 1e elftal speler Moerse Boys en SC Gastel.

  Vanaf 2014-2015 ook een aantal seizoenen trainer JO19-1 dus terug van weggeweest.

  Alwin volgt hiermee Ton van Oers op die na 3 seizoenen afscheid neemt als trainer JO19-1.

  Ook Bas Luijsterburg nu assistent JO19-1 neemt afscheid. De technische commissie van SC Gastel is in gesprek met een opvolger voor Bas, daarnaast wordt Kevin Monden toegevoegd aan de staf van JO19-1.
  Alwin zal met de nieuwe hoofdtrainer Kees de Rooij en trainer 2e Adrie Rockx in samenwerken in het begeleiden van jeugdspelers die door gaan stromen naar de seniorenafdeling.  

  Kees van Bavel:

  Als speler keepte Kees o.a. bij SC Kruisland, daar liggen zijn roots. Kees was ook keeper bij Schutters en Roosendaal.
  Als keeperstrainer van de selectie was hij eerder aan SC Gastel verbonden.  Kees heeft o.a. Johan Palings, de huidige keeperstrainer nu getraind maar ook, Ruud Dijkers, bestuurslid en keeper 3e en Maurice van Hassel, keeper van het huidige 4e, kortom Kees kent SC Gastel erg goed. Kees gaat (selectie)keepers van de jeugd trainen m.i.v. nieuwe seizoen (JO13 tm JO19). Daarnaast zal hij betrokken worden bij de selectie van de keepers in de diverse elftallen.

  Tonio Lazaroms, Marcel Moerings en Dennie Luijten zijn als jeugdcoördinatoren nauw betrokken geweest bij het samentellen van het jeugdkader. De technische commissie van de vereniging heeft hiermee weer een mooie stap gezet voor de club.